top

Turbo 2000 ook voor..

Schoonmaakartikelen

 

 

Schoonmaakmiddelen
Schoonmaakbedrijf Turbo 2000 weet natuurlijk als geen ander wat schoonmaakmiddelen doen, welke goed zijn en welke waar voor gebruikt dienen te worden.

 

Schoonmaakmachine huren

 

Schoonmaakmachines
Liever zelf schoonmaken? Dat kan ook! U kunt een schoonmaakmachine bij ons huren

 


Schilderen

 

 

Schilderen
Texen van gevels, schilderen van binnen- en buitenmuren Turbo 2000 uit Eindhoven regelt het allemaal. Schoonmaakbedrijf Turbo 2000 heeft een team van specialisten tot haar beschikking.

 

 

Sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden
Ook voor kleine sloopwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres… dat we het ook schoon achterlaten spreekt voor zich!

Verhuizen

 

Verhuizingen
Interne verhuizingen of naar een ander pand, wij zorgen dat alles weer spik en span op de plaats komt.

 

Ompakken

 

In- en Ompakwerkzaamheden
U krijgt goederen binnen en heeft even extra mankracht nodig om de goederen weer snel we te krijgen, Schoonmaakbedrijf Turbo 2000 uit Eindhoven kan u ook hierbij helpen.

 

 

Graffiti verwijderen

 

 

Graffiti
Een bekladde pui of ingang is geen gezicht daarom helpen wij u om graffiti zo snel mogelijk professioneel te verwijderen. Schoonmaakbedrijf Turbo 2000  uit Eindhoven heeft alle benodigdheden om dit zo snel en goed mogelijk te verwijderen

 

 

Parkeerplaats schoonhouden

Parkeerplaatsen
U kunt schoonmaakbedrijf Turbo 2000 uit Eindhoven ook inschakelen voor het schoonhouden van parkeerplaatsen van bedrijven en instellingen. Een vervuilde parkeerplaats door zwerfvuil, onkruid of mos staat slorig. De combinatie van mos en regen kunnen uw parkeerplaats doen veranderen in een glijbaan en kan dus voor gevaarlijke situaties zorgen, niet alleen voor uw bezoeker maar ook voor de werknemers.

 

 

  • voeg en tegelwerk, etc. etc.

Schoonmaak – Onderhoud Regio Eindhoven

Wij maken  schoon  in een straal van 20 kilometer rondom Eindhoven. Dus ook als u bijvoorbeeld in Helmond, Best, Acht, Beek en Donk, Aalst, Son en Breugel, Eersel, Waalre of Valkenswaard woont (of gevestigd bent) dan komt Schoonmaakbedrijf Turbo 2000 uit Eindhoven bij u langs.